Jennie Garth masentui avioliitossa: ”En voinut hengittää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin suosituimpiin kaunottariin 90-luvulla lukeutunut näyttelijä Jennie Garth nousi kansainväliseksi tähdeksi esiintyessään supersuositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa, jota tehtiin vuosina 1990 – 2000. Kaunottaresta muodostui yksi teinipoikien suosituimmista päiväunista.

Nyt 40-vuotias Jennie Garth on kertonut olleensa vuosia masentunut avioliitossaan näyttelijä Peter Facinellin kanssa. Pari erosi aiemmin tänä vuonna 17 yhteisen vuoden jälkeen. Tähtikaunotar onkin uudistanut itseään eron jälkeen muun muassa laihduttamalla.

– Vietin pari vuotta makaamalla sängyssä masentuneena. Se oli sitä ”en voi hengittää” -kipua. En ollut parhaimmillani fyysisesti ja henkisesti. Tein parhaani ollakseni hyvä äiti, mutta se oli ainoa asia, minkä pystyin hoitamaan, kertoi Jennie Garth People-lehdelle.

Neitokainen toipui eron jälkeen Santa Inezissä sijaitsevalla kalifornialaisella tilallaan ja ymmärsi siellä elämänsä alkaneen uudestaan. Hän päästi irti negatiivisista kokemuksistaan ja eroon liittyvästä tuskastaan. Garth pitää eroa edelleen parhaimpana ratkaisuna sekä ex-pariskunnalle että heidän lapsilleen.

Hittisarja teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa Luca Bellan, Lola Rayn ja Fiona Even kanssa. Aiemmin Garth oli naimisissa Peter Facinellin kanssa, mutta liitto päättyi avioeroon.