Teinipoppari vakuutti tyttöystävän äidille: ”En nai kaikkea mikä liikkuu”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret popparit ovat valloittaneet teinityttöjen sydämiä muun muuassa lukuisilla hittibiiseillään, joista tunnetuin on What Makes You Beautiful.

Poikabändin komistuksen Louis Tomlinsonin kerrotaan nyt tehneen erikoisen lupauksen. 20-vuotias mies nimittäin paljasti vannoneensa tyttöystävänsä Eleanor Calderin äidille, ettei aio olla stereotyyppinen poptähti ja pettää rakastaan ensimmäisen tilaisuuden tullen.

– Muistan lähettäneeni Eleanorin äidille tekstiviestejä ja pyytäneeni, ettei hän tuomitsisi minua stereotyyppiseksi poikabändiläiseksi, joka nai kaikkea mikä liikkuu. Yritin vakuuttaa hänet siitä, että olen oikeasti hyvä tyyppi, kertoo Louis Tomlinson The Sun -lehdelle.

Nuorukaisen mukaan tyttöystävän perhe suhtautuu ymmärtäväisesti poptähden julkisuuteen. He hyväksyvät Tomlinsonin, eivätkä ole epäilleet tätä pettämisestä. Mies kertookin, että hänelle on tärkeintä kohdella tyttöystäväänsä kunnioituksella.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.