Massiivinen poliisioperaatio Ashton Kutcherin kotona: ”Laukauksia ammuttu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

70′s Show -hittisarjan tähdet Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan. Heidän ystävyytensä muuttui aiemmin tänä vuonna romanssiksi, sillä pariskunta on nykyisin onnellisesti yhdessä.

Nyt Kutcherin elämään on tullut hieman ylimääräistä jännitystä, kun hänen kotonaan nähtiin eilen illalla massiivinen poliisioperaatio. Poliisi sai nimittäin puhelinsoiton, jonka mukaan supertähden asunnolla oli meneillään ryöstö, jossa oli myös ammuttu laukauksia. Soittaja kertoi olevansa uhri ja olevansa piiloutuneena komeroon aseistetuilta venäläisiltä murtomiehiltä.

Kuva: Splash

Paikalle kiirehti useita poliisipartioita, jotka ottivat talon läheisyydestä kiinni kolme miestä. Soittajaa ei kuitenkaan löytynyt. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan miehet ovat kuitenkin mahdollisesti talon henkilökuntaa ja kyse olisi joko väärinkäsityksestä tai ilkivallasta. Poliisi tutkii asiaa.

Kuva: Splash

Ashton Kutcher erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta uskottomuuden takia. Mies petti rakastaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui muutama kuukausi sitten vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia.