BB-Jonna A alkoholin käytöstään: ”Join vaan pelkkää viinaa”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon urheilullisin naisasukas BB-Jonna A on noussut kuluneen viikon aikana muutaman kilpatoverinsa epäsuosioon. Suojuoksu-viikkotehtävän aikana asukkaiden tuli tarpoa pihamaalla kumisaappaat jalassaan Isoveljen määräämän kilometrimatkan. Jonna A teki eniten kierroksia ja ylpeili suorituksellaan, mikä aiheutti negatiivista keskustelua talossa.

Tänään Jonna A keskusteli talon tupakkapaikalla BB-Tean kanssa alkoholin käytöstään. Armeijankin käyneen blondin mukaan hän ei aio enää kilpailun jälkeen juoda viinaa. Nuoren naisen mukaan kirkas alkoholijuoma nimittäin muuttaa häntä ihmisenä.

– Ennen kuin mä tulin tänne, niin join vaan pelkkää viinaa. Sitten kun lähden täältä, en ryypiskele paljon yhtään, Jonna A kertoi Tealle.

– Viinasta ei ole mulle muuta kuin haittaa ulkomaailmassa. Muutun ihmisenä niin paljon, kun vedän liikaa viinaa, nainen jatkoi.

– Ei viinaa. Hyi h*lvetti, Tea vastasi.

Jonna A:n mukaan hän biletti rankasti Big Brother -taloon saapumistaan edeltävänä viikonloppuna. Armeijankin käynyt blondi kertoi, ettei hän juurikaan muista mitään kyseisestä viikonlopusta viinan juonnin takia.

– Mä olin silloin sellasessa kännissä kaksi päivää, ettei ollut mitään mielikuvaa, Jonna A kertoi.

– Ostin aina jonkun 0,5 litran viinapullon, join lonkeroa ja menin baariin juomaan ihan v*tusti. Viinaa vaan ja siihen keksin jonkun lantrinkin, Jonna A kertoi.

BB-talossa on kauden aikana riidelty jo useaan otteeseen tupakkatuotteista. Rääväsuinen BB-Anne antoi äskettäin nimeämispisteitä Jonna A:lle, koska naisen mielestä blondi tarkkailee hänen tupakointiaan. BB-Iida puolestaan sai äskettäin Annen raivon partaalle, kun 27-vuotias naisasukas heitti kahdeksan savuketta wc-pönttöön.