BB-Tea ihmetteli: ”Pitäisikö mun mennä aivotestiin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Tea on hauskuttanut muita asukkaita jutuillaan, jotka eivät aina ole niin sanotusti fiksuimmasta päästä. Hän on kuitenkin noussut suosikkiasukkaaksi leppoisan luonteensa ja hauskojen letkautustensa ansiosta.

Eilen illalla asukkaat saivat viikkotehtävän onnistumisen ansiosta pienimuotoiset bileet, joissa asukkaat kehittelivät hauskojat juttuja. Tea ei kuitenkaan ollut koko ajan aivan kärryillä siitä mistä muut asukkaat puhuivat. Lopulta hän myönsi itsekin asian.

– Mulla menee usein tosi kauan ennen kuin mä tajuan näitä juttuja. Mä en tiedä mikä mussa on. Mä en ole koskaan käynyt… Mä oon miettinyt, että pitäiskö mun mennä johonkin aivotestiin, Tea pohti ääneen.

Neitokainen ei siis salaile sitä, etteivät kaikki tarinat mene hänellä jakeluun. Mahdollisesti juuri siksi hän onkin ollut monissa talon ulkopuolisissa keskusteluissa yksi kauden voittajasuosikeista. Tean suosio on noussut kovasti myös kanssa-asukkaidensa keskuudessa.