Jersey Shore -kaunottaren raju laihdutus: ”Paino oli riistäytymässä käsistä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutun amerikkalaisen Jersey Shore -realitysarjan tähdet nousevat aika ajoin otsikoihin toilailuidensa johdosta. Esimerkiksi ohjelman naistähti Deena Cortes sai äskettäin porttikiellon erääseen baariin, koska hän riehui humalassa rakennuksen edustalla ja päätyi poliisien käsirautoihin.

Nyt 25-vuotias Deena Cortes kertoi onnistuneensa laihdutuskuurissaan, sillä hänen painonsa on pudonnut muutamassa kuukaudessa seitsemän kiloa. Realitytähti esitteli hoikistunutta vartaloaan InTouch-lehdelle. Cortesin mukaan hän on aina kärsinyt itsetunto-ongelmista painonsa vuoksi.

– Painoni oli riistäytymässä käsistä. Tiesin, että minun on tehtävä asialle jotain, Deena Cortes kertoi.

Naisen mukaan on joutunut kuuluisuutensa myötä internet-kiusaajien kohteeksi. Deena Cortes sai innostuksen laihduttamiseen, kun hän katso Jersey Shore -ohjelman viidettä tuotantokautta televisiosta. Neitokainen ei pitänyt turvonneesta vartalostaan ja päätti aloittaa kuntokuurin.

MTV-televisiokanava kertoi äskettäin lopettavansa huippusuositun The Jersey Shore -realitysarjan kuudennen tuotantokauden jälkeen. Uutinen tuli shokkisa sarjan päätähdille sekä fanille, jotka purkivat suruaan muun muuassa sosiaalisessa mediassa. Sarjan naistähti Snooki kertoi olevansa surullinen, mutta onnellinen jäljelle jääneistä muistoista. Juhlimista rakastavista kämppäkavereista kertovan Jersey Shoren ensimmäinen jakso esitettiin 3. joulukuuta vuonna 2009.