Borat-tähti innostui lesbotyttären käännyttämisestä – leffa jo tekeillä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista hulvattomista rooleistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen nousi taannoin otsikoihin, kun hän sikaili Oscar-gaalan punaisella matolla diktaattoriksi pukeutuneena. Hän kaatoi muun muuassa ”Kim Jong Ilin tuhkaa” juontaja Ryan Seacrestin päälle. Viime kuukausina hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Uutisoimme hiljattain hongkongilaisesta liikemiehestä Cecil Chao Sze-Tsungista, joka tarjoaa 50 miljoonaa euroa miehelle, joka hurmaa hänen tyttärensä ja käännyttää hänet lesbosta heteroksi.

Uutinen kuulosti kypsältä idealta Borat-näyttelijä Sacha Baron Cohenille, ja nyt mies onkin jo suunnittelemassa elokuvaa tapauksesta. Cohen aikoo tuottaa The Lesbian -nimellä kulkevan elokuvan Four By Two Films -yhtiönsä nimissä ja tullaan oletettavasti näkemään myös sen pääroolissa, Deadline-verkkosivusto raportoi.

Sacha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.