Silikonirinnat saivat kyytiä BB-talossa – Tomi pääsi kakkospesälle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskustelu kääntyi hetki sitten rintoihin ja niiden kokoon. Asukkaat keskustelivat myös rintojen keinotekoisesta suurentamisesta. Johanna ja Jonna I kertoivat varsin avoimesti omista silikonirinnoistaan ja niiden suurentamisesta.

Pian keskusteluun osallistui myös talon kokemattomin mies Tomi, joka pääsi yllättäen kourimaan Jonnan silikonirintoja ihan luvan kanssa. Jonna avasi paitansa ja paljasti osan rinnoistaan Tomin edessä.

– Kokeile Tomi silikonitissiä, Jouko yllytti.

– Oon mä kokeillut silikonitissiä, Tomi selitti eikä kukaan uskonut.

Tämän jälkeen Tomi rohkaisi mielensä ja pääsi puristelemaan Jonna I:n rintoja oikein antaumuksella. Sen jälkeen Jouko ryhtyi tiedustelemaan Johannan silikonirintojen taustoja. Keskustelussa kävi ilmi, että pienikokoisella neitokaisella oli alunperinkin ollut odotettua suuremmat muodot.

– En mä tiedä minkä kokoiset ne oli. Mä olin käyttänyt jotain 70C-kokoa ennen, Johanna kertoi.

– Oho, oikein bosat! Jouko ihmetteli.

– Mä kävin laittamasa ne ihan vaan itselleni. Mä en seurustellut silloin. Mulla on nyt kolme desiä, Johanna paljasti silikoniensa täytteen määrän.

– Jonnalla on neljä desiä. Sillä on isommat tissit, mutta ei sillä nyt paljon enempää ole, Jouko ihmetteli.

– Mulla oli DD-tissit ennen. Mut ne oli roikkutissit, Jonna I kertoi.

Samaan aikaan talon kiusanhenki Teija pääsi jälleen sivaltamaan nuorempia asukkaitaan.

– Mä en tiedä menikö se silikoni ihan oikeasti rintoihin vaan menikö se aivoihin, Teija haukkui tapansa mukaan.