Joanna Krupaa syytettiin prostituoiduksi – haukkuja oikeuteen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten valittua kaunotarta syytettiin äskettäin prostituoiduksi. Kaunottaren väitettiin saaneen 10.000 dollaria, eli 8.100 euroa, seksistä tuntemattoman miehen kanssa. Joanna on nyt kiistänytkyseiset väitteet ja aikookin nostaa syytteen kunnianloukkauksesta.

Entinen Playboy-malli joutui ikävän julkisuuden keskiöön, kun Nik Richie väitti The Dirty -sivustolla Joannaa ”takuuvarmaksi huoraksi”. Artikkelissaan hän lainaa miestä, joka väitti maksaneensa tähdelle ison rahasumman yhteisestä seksiaktista. Richie ei ole suostunut poistamaan kirjoittamaansa juttua sivustolta, joten 33-vuotias neitokainen uhkasi haastaa hänet oikeuteen.

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.