Älä tee näitä noloja virheitä keilahallissa – katso hulvaton video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Keilahallit ovat suosittuja illanviettopaikkoja, joissa ihmiset rentoutuvat mukavan pallopelin ja hyvän seuran parissa. Yleensä keilatessa tulee aina käyttää keilailukenkiä. Silloin tällöin pelaajat saattavat todistaa tilanteen, jossa joku liukastuu öljytyllä keilaradalla.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton videokooste keilahalleissa ikuistetuista kömmähdyksistä. Nettivideolla nähdään ihmisiä, jotka kaatuvat näyttävästi astuttuaan vahingossa keilaradalle. Yksi hauskimmista mokista on erään miehen epäonnistunut heitto, jossa hänen kätensä jää keilapalloon jumiin ja hän kaatuu keilaradalle mahalleen yleisön edessä.

Eräs keilaaja puolestaan mokaa, kun hän yrittää juosta keilarataa kohti. Kompuroinnin tuloksena mies nimittäin kaatuu näyttävästi ennen heittoaan. Nettivideolla nähdään myös mokia, joissa ihmiset pudottavat keilapallon kädestään ennen varsinaista heittoa.