America Ferrera lopetti dieetit: ”Olen kyllästynyt laihduttamiseen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin suurta suosiota nauttinut Ruma Betty -komediasarja lopetettiin vuonna 2010. Sittemmin ohjelman päätähti America Ferrera meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Ryan Piers Williamsin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa, kun he opiskelivat näyttelemistä Etelä-Kalifornian yliopistossa.

Nyt 28-vuotias America Ferrera kertoi olevansa täysin kyllästynyt täydellisyyden tavoitteluun. Näyttelijäkaunottaren mukaan hän on unohtanut dieetit ja laihdutuskuurit, koska hän ei halua muovata itsestään sellaista mitä hän ei ole. Heikosta itsetunnosta kärsivä Ferrera vihaa valokuvaussessioita ja punaisella matolla poseeraamista.

– Olen kuluttanut liikaa aikaa dieetteihin ja ulkonäköni ajatteluun. Mielestäni ihmisten tulisi keskittyä omiin lahjakkuuksiinsa ja miettiä, mitä he voisivat tarjota tähän maailmaan, America Ferrera kertoi Cosmopolitan for Latinas -lehdelle.

Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja America Georgine Ferrera tunnetaan parhaiten Betty Suarezin roolistaan Ruma Betty -hittisarjassa. Hän on saanut tunnustusta urastaan muun muuassa Golden Globe -palkinnolla. Ferrera on nähty televisiosarjojensa lisäksi useissa elokuvissa, joista tunnetuimmat ovat Neljä tyttöä ja maagiset farkut, The Dry Land ja How To Train Your Dragon.