Anne poistettiin BB-talosta – Teija murtui: ”Voi p**kat!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukasmäärä on tänään kasvanut kahdella, kun taloon saapui kolme uutta miestä, mutta pian sen jälkeen kotiin passitettiin yksi naisasukas häätöäänestyksen perusteella.

Häätöäänestyksessä olivat Iida, Teija ja Anne, joista Anne ei lopulta päässyt lainkaan tapaamaan taloon hetkeä aiemmin astelleita kolmea miestä. Miehet asuvat nimittäin vielä toistaiseksi talon salahuoneessa. Anne hyvästeli nopeasti muut asukkaat ja suuntasi studioon.

Talon kolmen vanhuksen juorupiiri on nyt lopullisesti hajonnut, kun ensin talosta lähti Irina ja nyt Anne. Juorukolmikosta on jäljellä enää Teija, jolle Annen lähtö olikin kova pala. Talon seniori purskahti itkuun heti Annen poistuttua talosta. Studiossa Teija sai tunnekuohun nähdessään läheisensä pitkästä aikaa.

– Olen kyllä tyytyväinen, kun pääsen kotiin. Mä oon sitä ajatellut, vaikka en ole sitä näyttänytkään. Mä odotin, että Iida lähtee. Teijaa tulee kyllä kova ikävä, Anne kertoi.