BB-asukkaalle ehdotettiin kuusysiä – luuli linja-auton numeroksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon todennäköisesti kokemattomin asukas BB-Tomi on käynyt muiden asukkaiden kanssa runsaasti keskusteluja niin seksistä kuin parisuhteistakin, ja niiden myötä asukkaat ovat huomanneet miehen olevan varsin kokematon kyseisissä asioissa.

Eilen Tomi paljasti nolon tapauksen, joka tapahtui Tomin mukaan, kun eräs tyttö oli ehdottanut hänelle kuusysi-seksiasentoa. Nuori mies ei kuitenkaan vielä tuolloin tiennyt lainkaan mistä neitokainen hänelle puhui.

– Mulla ei ollut mitään hajua. Se vihjaili mulle kuusysistä, niin mä kysyin siltä, että onko se bussilinja, joka menee Malmille? Tomi naureskeli.

– Se ryhtyi vihjaileen mulle, et mitä pidät kuusysistä ja silleen, sitä mä olin sille että onko se bussilinja ja se oli että ”Täh?”. Sen jälkeen, kun se näytti mulle mikä on kuusysi, niin mä totesin, että mä voisin ajaa tällä bussilla useamminkin. Ihan kiva kyyti, Tomi nauroi.