Häät tulossa? Jennifer Lopez ei piilotellut timanttisormustaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian tilalle hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, joka toi laulajattarelle puuma-nimityksen.

Äskettäin American Idol -tuomarin pestinsä jättänyt kaunotar kiertää parhaillaan maailmaa Dance Again Word Tour -kiertueellaan. Nyt 43-vuotias tähti herätti jälleen häähuhut, kun Jennifer Lopez kuvattiin Pariisissa iso timanttisormus vasemmassa nimettömässään. Neitokainen vietti kokonaisen viikon rakkauden kaupungissa toyboynsa kanssa shoppaillen ja erilaisiin muotinäytöksiin osallistuen.

Kuva: Splash

Poppari ei ole Daily Mail -sivuston mukaan vielä vahvistanut tai kieltänyt huhuja. Hänen suhteensa Casper Smartiin kerrotaan kuitenkin olevan vakaalla pohjalla. Laulajadiiva herätti ensimmäisen kerran huhut mahdollisesta avioliitosta kesäkuussa, kun hänet kuvattiin suurikokoinen timanttisormus sormessaan. Tuolloin neito kuitenkin kielsi välittömästi huhujen paikkansapitävyyden Twitter-blogiinsa kirjoittamallaan viestillä.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.