Törkeä varkaus Hollywoodissa – leffatähdeltä vietiin yli 100 000 euron korut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestyneestä elokuvaurastaan ansaitusti suitsutusta saava Julianne Moore on nykyisun 51-vuotias Hollywood-konkari. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Hannibal, An Ideal Husband, Psycho, Far from Heaven ja The Kids Are All Right. Ensi vuonna hänet nähdään valkokankaalla peräti kolmessa elokuvassa.

Nyt Pohjois-Carolinassa syntyneen näyttelijättären uutisoidaan joutuneen varkauden uhriksi. New Yorkissa nykyisin asuvan Julianne Mooren kodista nimittäin varastettiin kesän aikana 125.000 dollarin, eli noin 100.000 euron, edestä arvokkaita koruja. Moore menetti muun muuassa Cartier-merkkisen rannekorun, joka maksaa noin 26.000 euroa.

Korut katosivat kesäkuun ja lokakuun välisenä aikana, kun naisen kaupunkiasuntoa remontoitiin. Viranomaisten tiedetään kuulustelevan parhaillaan työmiehiä, jotka remontoivat Mooren asuintaloa. Näyttelijättären naapuri Bob Gibson kertoi olevansa todella surullinen törkeästä varkaudesta.

– On todella surullista kuulla, että jotain tällaistä tapahtuu naapurille. Julianne on erittäin hyvä naapuri, Gibson kertoi New York Daily News -lehdelle.

Julianne Moore tapasi ensimmäisen aviomiehensä John Goul Rubinin vuonna 1984. Pariskunta oli naimisissa seitsemän vuoden ajan. Näyttelijättären mukaan avioero oli yksi hänen elämänsä vaikeimmista päätöksistä. Nykyään hän on naimisissa ohjaaja Bart Freundlichin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Caleb-poika ja tytär Liv. Perhe asuu Manhattanin Greenwichin alueella.