Kimin laihdutuskuuri tuottaa tulosta – poseerasi Hulk Hoganin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

Nyt Kim Kardashian on ilmeisesti ottanut poikaystävänsä mielipiteen tosissaan, sillä 31-vuotias neitokainen yrittää laihduttaa lähes kymmenen kiloa. Nainen aloitti muutama viikko sitten QuickTrim-laihdutuspillereiden käytön, ja hän on onnistunut pudottamaan painoaan jo kolme kiloa. Kim julkaisi verkossa kuvan, jossa hän esittelee hoikistunutta tiimalasivartaloaan tiukassa minimekossa yhdessä Hulk Hoganin kanssa.

– Aloitin QuickTrimin muutama viikko sitten ja olen laihtunut kolme kiloa. Ihana tunne. Olin jo luovuttaa, mutta nyt tunnen oloni motivoituneeksi, Kim Kardashian kertoi faneilleen Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Kanye Westin väitettiin ehdottaneen taannoin, että Kimin tulisi laihtua kymmenen kiloa päästäkseen mallin mittoihin. Räppäri haluaa tyttöystävänsä vaatemallistonsa mainoskasvoksi, mutta muhkeista muodoistaan tunnetun Kimin pitää hoikistua useita kiloja mahtuakseen Westin suunnittelemiin vaatteisiin. Rap-artistin mielestä Kimin tulisi olla yhtä timmissä kunnossa kuin laulajatar Beyoncen.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.