Pussycat-Nicole pelkäsi henkensä edestä – piilotteli Idol-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian X Factor -kilpailun yhdeksännellä tuotantokaudella tuomaristossa istuva Nicole Scherzinger tunnetaan laulajanuransa lisäksi F1-kuski Lewis Hamiltonin tyttöystävänä. Äskettäin pariskunnan kerrottiin eronneen lopullisesti, mutta suhde kuitenkin jatkui pian.

Laulajan X Factor UK -suojatti Rylan Cark on joutunut internetissä nimettömien uhkailujen kohteeksi, mikä on saanut Nicolen avautuumaan Metro-lehdelle viime vuonna itse saamistaan tappouhkauksista. Tähti aikoo tehdä kaikkensa kilpailijoiden hengen suojelemiseksi.

– Se särkee sydämeni. Viime vuonna sain tappouhkauksia X Factor USA -tuomarin pestini vuoksi. Se satutti minua. Kerroin tuottajille, että en halua poistua pukuhuoneestani, Nicole Scherzinger paljastaa.

Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Neitokainen on nähty Amerikan X Factor -kilpailun tuomarina, minkä jälkeen hän siirtyikin tuomaroimaan saman ohjelman brittiversiota.