Pink paljasti: ”Selvitin avioriitani seksillä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on nykyään yksivuotiaan Willow Sage -nimisen tytön onnellinen äiti. Menestynyt muusikko paljasti äskettäin kieltäytyneensä American Idol -kilpailun tuomaripestistä, koska ihmiset eivät pitäisi hänen rehellisyydestään.

Nyt 33-vuotias laulaja kertoi haastattelussa yksityiskohtia hänen myrskyisestä avioliitostaan. Pinkin mukaan hän riitelee usein aviomiehensä Carey Hartin kanssa. Räväkkä pariskunta riiteli kerran kuusi tuntia putkeen huutamalla toisilleen. Pink selvitti tilanteen, kun hän käski kultaansa harrastamaan seksiä hänen kanssaan.

– Yritin lopettaa kuusi tuntia kestäneen riidan. Sanoin Careylle, että tule nyt vain panemaan minua. En jaksanut riidellä ja kyse oli varmastikin vain seksistä, Pink kertoi The Advocate -lehdelle.

Pinkin mukaan hän käyttäytyy riitatilanteissa ”kuin pitbull”. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2006. Kaksi vuotta myöhemmin he erosivat erimielisyyksien takia. Pink ja Carey palasivat kuitenkin yhteen vuonna 2009. Laulajan So What -kappale kertoo avioparin myrskyisästä suhteesta.

Pink on elänyt rankan nuoruuden, sillä hän on kertonut joutuneensa huumekoukkuun jo 13 vuoden iässä. Poptähti halusi kapinoida vanhemmilleen, koska heidän avioeronsa järkytti häntä. Laulajan mukaan hän käytti ennen teini-ikää muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia. Pink kertoi hiljattain purskahtaneensa itkuun järkytyksestä, kun hän tajusi synnytyksessä lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Poptähti pelästyi, että hänen tyttärestään kasvaa samanlainen kuin hänestä.