Poppari ihmetteli: ”Tällä ulkonäöllä minun pitäisi olla homo”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on nykyään yksivuotiaan Willow Sage -nimisen tytön onnellinen äiti. Menestynyt muusikko paljasti äskettäin kieltäytyneensä American Idol -kilpailun tuomaripestistä, koska ihmiset eivät pitäisi hänen rehellisyydestään.

Nyt 33-vuotias laulaja on pohdiskellut uusimmassa haastattelussa seksuaalista suuntautumistaan. Neitokainen ei ole nimittäin koskaan tuntenut tarvetta määritellä seksuaalisuuttaan. Pink muistelee edelleen lämpimästi uransa alkuaikoja, jolloin hän käytti huumeita ja suuteli naisia yökerhoissa.

Bileissä käytettiin ekstaasia, joka sai juhlijoiden rakkauskäsityksen muuttumaan sallivampaan suuntaan. Poppari kehuukin lesboystäviään omaksi vahvistuksekseen. Hänen mukaansa kyseiset naisiin viehtyneet neitokaiset ovat ”rehellisyys tässä paskapuhumisen meressä”.

– Tällä ulkonäöllä minun pitäisi olla homo. En vain satu olemaan. Rakastan tyttöystäviäni ja sitä aikaa, kun suutelimme ja pidimme toisiamme kädestä kiinni, kertoo Pink The Advocate -lehdessä.

Pink on elänyt rankan nuoruuden, sillä hän on kertonut joutuneensa huumekoukkuun jo 13 vuoden iässä. Poptähti halusi kapinoida vanhemmilleen, koska heidän avioeronsa järkytti häntä. Laulajan mukaan hän käytti ennen teini-ikää muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia. Pink kertoi hiljattain purskahtaneensa itkuun järkytyksestä, kun hän tajusi synnytyksessä lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Poptähti pelästyi, että hänen tyttärestään kasvaa samanlainen kuin hänestä.