Seksikkäin poppari avautui: ”Olen Britannian vihatuin nainen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar paljasti äskettäin, ettei hän kuumasta statuksestaan huolimatta saa miesten huomiota.

Neitokaisen mukaan miehet pelkäävät häntä, eivätkä uskalla tehdä aloitetta. Tulisa Contostavlos paljasti nyt joutuneensa nettikiusaajien uhriksi. Kaunotar on saanut ihmisiltä herjaavia viestejä Twitter-palvelussa. Vaikka poptähti kertookin pahoittaneensa niistä mielensä, hän ei kuitenkaan aio antaa negatiivisuuden vaikuttaa itseensä liikaa.

– Ihmiset tekevät sitä huvin vuoksi. He kirjoittelevat kauheita viestejä, eikä heitä kiinnosta pätkääkään miltä se tuntuu. Joskus noita viestejä lähettelevät 12-vuotiaat lapset. Jos muodostaisin mielipiteen itsestäni Twitterin perusteella, ajattelisin olevani Britannian vihatuin nainen, kertoo Tulisa Contostavlos The Daily Mirror -lehdelle.

Tähti kertoo, että kadulla kulkiessaan hän ei saa koskaan ilkeää palautetta. Usein ihmiset pysäyttävät hänet ja pyytävät päästä samaan valokuvaan laulajattaren kanssa. Hänen mukaansa ilkeämielinen kritiikki onkin helpompi laittaa esille internetissä.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.