Ylipainoinen uutisankkuri raivostui suorassa lähetyksessä – tuloksena YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tunnetusti poikkeuksellisen suuri määrä sairaalloisen ylipainoisia ihmisiä, ja ylipaino onkin yksi kansakunnan pahimmista ongelmista. Nyt ylipainoinen televisiotähti on suivaantunut suorassa lähetyksessä, kun katsojapalautteessa huomautettiin hänen elopainostaan.

Kuva: YouTube

Katsoja oli huolestunut ylipainoisen televisiotähden nuorille tytöille antamasta kuvasta. Amerikkalaisen WKBT News 8 -televisiokanavan uutisankkuri Jennifer Livingston luki lähetyksessä huolestuneen mieskatsojan lähettämän palautteen ja kertoi sen aiheuttamista seurauksista. Ankkurin mukaan miehen palaute oli kiusaamista ja hyökkäys häntä kohtaan.

– Kyllä minä olen ylipainoinen ja voit kutsua minua lihavaksi, Jennifer Livingston totesi itsekin.

Uutisankkuri kertoi miehelle olevansa myös muuta kuin numerot vaa’alla, ja totesi ettei mies tiedä todellisuudessa hänestä mitään muuta kuin ulkonäön. Lisäksi ankkuri käänsi huolestuneen katsojapalautteen lopulta kiusaamiseksi ja kertoi lokakuun olevan kansallinen kiusaamisen vastainen kuukausi.

– Olemme parempia kuin tuo sähköpostiviesti. Olemme parempia kuin kiusaajat, jotka yrittävät lannistaa meidät, Livingston totesi.