Zac Efron paljasti: ”Nicole Kidman teki minusta miehen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Nyt 24-vuotias näyttelijä kertoo miehistyneensä hurjasti The Paperboy -elokuvan kuvausten aikana. Hänen mukaansa kiitos tästä kuuluu vastanäyttelijälle Nicole Kidmanille, jonka kanssa kuvatut himokkaat kohtaukset avasivat nuoren näyttelijän tajuntaa. Nuorukainen innostui erityisesti eräästä improvisoidusta tanssikohtauksesta.

– Nicole on upea työkaveri, et voi koskaan tietää mitä odottaa. Improvisoimme kokonaisen tanssikohtauksen sateessa, se on eräs lempikohtauksistani. Sinä päivänä minusta tuli mies, kertoi Zac Efron The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa.

Mies kertoi samaisessa haastattelussa, että hänellä on ongelmia deittailussa. Tähti sanoo, ettei pidä perinteisistä ravintolatreffeistä, koska ne ovat hänestä liian kiusallisia. Hän pitää enemmän seikkailuhengellä toteutetuista ”hulluista tempauksista”.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.