Äiti teki 11-vuotiaalle lapselleen tatuoinnin – poliisit pidättivät

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on viime kuukausina on keskusteltu paljon siitä, saavatko vanhemmat viedä nuoria lapsiaan kauneushoitoloihin esimerkiksi suihkurusketusta varten. Nyt eräs tatuointeja rakastava perheenäiti on joutunut poliisien käsirautoihin Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa.

Odessa Clay -niminen nainen pidätettiin viime kuussa, kun hän teki 11-vuotiaalle tyttärelleen tatuoinnin. Perheenäiti taiteili lapsensa olkapäähän sydämenmuotoisen ihomaalauksen. Havelockin poliisi syyttää naista alle 18-vuotiaan henkilön tatuoimisesta.

Perheenäidin mukaan hän ei tiennyt tekevänsä väärin. Odessa Clay kertoi, että hänen tyttärensä oli pyytänyt äitiään tekemään sydän-tatuoinnin. WCTI12-uutiskanavan mukaan Clayn vartalo on täynnä tatuointeja. Hän on joutunut aiemminkin tekemisiin poliisien kanssa muun muuassa varkaudesta ja huumevälineiden hallussapidosta.