Beckhamien tyttövauva kasvaa vauhdilla: Kuin ilmetty isänsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkispari David ja Victoria Beckham lukeutuvat viihdemaailman eniten tienaaviin pariskuntiin. He ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. Kolmen poikalapsen katras kasvoi taannoin pienokaisella, kun perheeseen syntyi odotettu Harper-tyttövauva.

Nyt verkossa on julkaistu kuvia David Beckhamista ja hänen kuopuksestaan Harper Sevenistä. Tiistaina ikuistetuissa kuvissa nähdään, kuinka futistähti kantaa tyttölasta sylissään Melrose Placessa. Muodikas pienokainen on kasvanut huimasti viime kuukausien aikana, jä hän on kuin ilmetty isänsä.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Rikas pariskunta järjesti taannoin vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.