Billie Faiersin povi tyrmää lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa suuren suosion saanut The Only Way Is Essex -televisiosarja on saanut suuren suosion, ja sitä on saatu seurata viime aikoina myös Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimisenä. Sarjan tähtinä nähdään myös siskokset Sam ja Billie Faiers.

Siskoksista Sam on ylivoimaisesti tunnetumpi, mutta nyt myös Billie Faiers on päätynyt vaihteeksi otsikoihin. Neitokainen poseeraa nimittäin Nuts-lehden kannessa 30H-kokoisia rintojaan esitellen.

Uhkea näyttelijätär nähdään kuvassa keltaisissa rintaliiveissä ja alushousuissa. Lehden sisäsivuilla tähti kiusoittelee lukijoita vaaleanpunaisissa rintaliiveissä, joista hänen muotonsa näyttävät melkein pompsahtavan ulos.

Billien sisko Sam Feiers kärsii satunnaisten vaatemokien lisäksi ikävästä addiktiosta. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.