Jenkkiteinin nolo raivokohtaus naurattaa: ”Pohjois-Korea valloittaa maamme!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen koulujärjestelmä ei tunnetusti tuota ihmiskunnan viisaimpia yksilöitä, mikä on todettu jo aiemmin lukemattomissa tutkimuksissa ja muun muassa aiheesta tehdyissä raporteissa. Nyt eräs amerikkalainen teinipoika vahvistaa osaltaan stereotypioita nettivideollaan.

Kuva: YouTube

Nuori mies raivoaa nimittäin YouTubessa julkaisemallaan videolla kuinka hänen rakasta kansakuntaansa aivopestään parhaillaan korealaisen PSY-yhtyeen Gangnam Style jättihitillä. Angstiaan näyttävästi ja videokameralleen purkavalla teinipojalla olisi kuitenkin vielä hieman opiskeltavaa esimerkiksi maantiedosta.

– Minua vituttaa, että minun maatani aivopestään pohjoiskorealaisella popkulttuurilla. Eikö kukaan ymmärrä mitä he ovat tekemässä? Olemme sodassa Pohjois-Korean kanssa ja juhlistamme heidän kulttuuriaan. Britney Spears ja Ellen DeGeneres tanssivat Kim Jong-Ilin kanssa. Pohjois-Korea valloittaa maamme, poika raivoaa räkä roiskuen.