Justin Bieberille traaginen suru-uutinen: ”RIP Avalanna”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tekee musiikkiuransa ohella ahkerasti töitä hyväntekeväisyyden parissa. Aiemmin tänä vuonna hän ystävystyi aivosyöpää sairastavan Avalanna Roth -nimisen faninsa kanssa.

Justin on julkaissut useita yhteiskuvia kaksikosta Twitter-blogissaan. Äskettäin 18-vuotias Justin Bieber sai traagisen suru-uutisen, sillä Rouva Bieber -lempinimellä tunnettu Avalanna Roth menehtyi.

Boyfriend-hittibiisin esittäjä on sittemmin pyytänyt ihailijoitaan lähettämään rukouksia edesmenneelle fanilleen ja tämän läheisille. Bieberin mukaan Avalanna-pikkutyttö oli yksi upeimmista ihmisistä, jonka hän on koskaan tuntenut.

– Sain juuri kuulla hirvittäviä uutisia. Yksi maailman upeimmista sieluista on poistunut keskuudestamme. Pyydän, rukoilkaa. RIP Avalanna, Justin Bieber kirjoitti Twitterissä.

Myös teinitähden manageri Scooter Braun kertoi olevansa murtunut suru-uutisesta. Braun kertoi ikävöivänsä Avalannaa ja lähettävänsä rukouksensa edesmenneen tytön vanhemmille. Justin Bieber ehti tavata uskollisen faninsa useita kertoja ennen hänen kuolemaansa.

Justin Bieber tukee useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa. Poppari ja hänen Pattie-yksinhuoltajaäitinsä joutuivat hakemaan aikoinaan jouluruokansa kotikaupunkinsa ruokapankista. Bieber lahjoittikin viime jouluna huiman summan rahaa ruokapankille, joka auttoi heitä vaikeina aikoina.