Kuvaukset pieleen – Johnny Depp loukkaantui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt 49-vuotiaan supertähden kerrotaan loukkaantuneen uusimman The Lone Ranger -elokuvansa kuvauksissa. Komistus on tehnyt tähän asti mielellään itse omat stunttinsa, mutta tällä kertaa kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Johnny Depp nimittäin satutti kahteen otteeseen selkänsä vauhdikkaissa kohtauksissa.

– Johnnyn on ollut vaikea hyväksyä sitä, että hän ei voi tehdä enää niin haastavia temppuja. Hän loukkasi selkänsä kahdesti elokuvan kuvauksissa ja joutui pakottamaan itsensä kohtausten läpi, kertoi lähde Star-lehdelle.

Deppin kerrotaan saaneen hierontaa kipeään selkäänsä kohtausten välissä. Miehen uutisoidaan kärsineen myös unettomuudesta kyseisen elokuvan kuvauksissa. Muu kuvausryhmä onkin ollut tähteä kohtaan ymmärtäväinen, ja antanut tämän nukkua kuuden tunnin yöunet.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.