Elviksen tytär kokeilee uutta aluevaltausta – ryhtyi lammasfarmariksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rokkilegenda Elvis Presleyn tytär Lisa Marie Presley muistetaan ontuvan laulajattaren uransa lisäksi taannoisesta lyhyikäisestä kohuavioliitostaan poptähti Michael Jacksonin kanssa. Viime vuosina neitokainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudessa.

Nyt rokkarin 44-vuotiaan tyttären kerrotaan kiinnostuneen musiikkiuransa ohella uudesta aluevaltauksesta. Etelä-Englannissa asuva Lisa Marie Presley nauttii niin kovasti maaseudun elämästä, että hän halusi kokeilla siipiään lammasfarmarina. Tähti osti itselleen lammaslauman, ja on ihastuksissaan voidessaan huolehtia eläimistä.

– Lisa Marie ottaa kaiken irti elämästään maatilalla. Viimeisten kuuden viikon aikana hän tilasi paikalle lampaita. Hän haluaa lastensa saavan kunnollisen kasvatuksen, ja aikoo opettaa heille mitä on työskentely maalla, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Lisa Marie Presley kertoi äskettäin haastattelussa, että hän rakastaa elämää Britanniassa ystävällisten ihmisten takia. Hän haukkuikin samalla kalifornialaisia, jotka ovat laulajattaren mielestä itsekeskeisiä. Neitokaisen on helpompi pärjätä brittilehdistön kanssa, sillä paikalliset ihmiset suojelevat tähteä liialta mediahuomiolta.