Adele lähtee todelliselle James Bond -lomalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatähti Adele kohautti äskettäin viihdemaailmaa, kun hän kertoi odottavansa ensimmäistä lastaan. Hän piti raskautensa pitkään salassa, sillä neitokaisen huhutaan synnyttävän jo kuukauden sisällä. Lapsen isä on 36-vuotias Simon Konecki.

Viime viikolla Adele vahvisti esittävänsä tulevan James Bond Skyfall -elokuvan tunnussävelmän. Uutinen ei tullut monillekaan yllätyksenä, sillä laulajattaren oli jo pitkään huhuttu olevan kärkipään ehdokas seuraavan Bond-kappaleen tulkitsijaksi. Soul-laulaja ei ilmeisesti ole saanut tarpeekseen agenttiseikkailuista, sillä nyt The Sun -lehti paljasti Adelen suunnittelevan lomaa James Bondin luojan Ian Flemingin Jamaikan-kodissa.

Ian Fleming oli brittiläinen kirjailija, joka ennen kuolemaansa vuonna 1964 ehti kirjoittaa yksitoista James Bond -romaania sekä kahden kokoelman verran novelleja, joissa agenttisankari myös seikkailee. Kirjailija kirjoitti jokaisen Bond-seikkailunsa viettäessään kesäisin aikaa lomakodissaan Karibianmeren rannikolla.

Adele sai tietää Flemingin Jamaikan-kodista tehdessään taustatutkimusta 007-sarjasta tunnussävelmäänsä varten, ja on siitä lähtien halunnut vierailla paikassa, The Sun raportoi. Laulajatar aikoo kuitenkin lähteä matkalle vasta esikoisensa syntymisen jälkeen.

Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.