BB-asukkaiden kädet sidotaan: ”Onneksi ehdittiin käydä shaiballa”

Big Brother · Anna Poikkimäki

Big Brother -talon asukkaiden viikko on alkanut uuden sairaalahenkisen viikkotehtävän merkeissä. Osa talon nuorista naisasukkaista sai tehtävän toimia sisar hento valkoisina ja pitää huolta muista asukkaista.

Big Brother antoi äsken hoitajille BB-Jonna I:lle ja BB-Johannalle määräyksen, jonka mukaan heidän täytyy harjoitella ammatillista työskentelyään. Talon johtavana lääkärinä toimii BB-Tea, joka valvoo neitokaisten työskentelyä.

– Hoitsujen on nyt harjoiteltava murtuneiden kätösten sitomista. Jokaisen potilaan kummatkin kädet sormet mukaan luettuna on sidottava teille toimitetuilla siteillä, luki johtava lääkäri Tea.

Isoveljen ohjeiden mukaisesti hoitajat saavat poistaa potilaiden käsisiteet vasta luvan saatuaan. Talon asukkaat tarvitsevatkin varmasti kädet sidottuina hoitajien jatkuvaa apua. BB-Tomi sai muun muassa vanhuksen, BB-Iida kuuromykkäsokean ja BB-Jouko hyppykuppaisen potilaan roolin. Uudet miesasukkaat BB-Petteri, BB-Jarno ja BB-Joni nimettiin hellyydenkipeiksi.

Asukkaat ottivat tehtävän vastaan mukisematta. Puhe kääntyi pian ulostamiseen, kun he alkoivat pohtia sitä, miten vessassa asiointi onnistuisi kädet sidottuina.

– Onneksi ehdittiin käydä shaiballa, kommentoi Jarno.