Räppäri tunaroi keikalla – Beyonce oli turhankin seksikäs

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Nyt pariskunta esiintyi yhdessä New Yorkissa Barclays Centerissä. Beyoncen kurvit jättivät raporttien mukaan aviomiehen sanattomaksi, sillä hän unohti oman esiintymisvuoronsa vaimonsa tanssimista katsoessaan. Jay-Z seurasi lavan takana olevista monitoreista kultansa Crazy In Love -kappaleen esitystä leveä hymy kasvoillaan, ja unohti räpätä oikeassa kohtaa.

– Voi paska, minun pitäisi varmaan jo räpätä tässä kohtaa, mies kirosi Radar Online -sivuston mukaan rynnätessään lavalle.

Kuva: Splash

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.