Jennifer Lopez on seksikkäin puuma – esiintymisasut eivät liikoja peittele

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian tilalle hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, joka toi laulajattarelle puuma-nimityksen.

Perheenäidiksi muutama vuosi sitten tullut Lopez esiintyi äskettäin Lissabonissa, Portugalissa, tuhatpäiselle yleisölle. Keikalta otetuista kuvista voidaan nähdä, että 43-vuotias kaunotar on edelleen upeassa kunnossa. Hänen yllään nähdään paljastavia asuja, jotka eivät paljoakaan tähden kurveja peittele.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.