Mies kuoli syötyään 30 torakkaa, 30 matoa ja 100 tuhatjalkaista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla järjestetään jatkuvasti monenlaisia syömiskilpailuja, joissa osallistujien tulee esimerkiksi syödä maailman tulisimpia chilejä ja ahmia nopealla vauhdilla hampurilaisia. Nyt eräs ällöttävä syömiskilpailu sai traagisen päätöksen Yhdysvaltojen Floridassa.

Amerikkalainen Edward ”Barry” Archbold osallistui perjantaina Deerfield-rannalla järjestettyyn syömiskilpailuun, joka koitui hänen kohtalokseen. Mies pisti kilpailun aikana poskeensa 30 torakkaa, 30 matoa ja 100 tuhatjalkaista. Rajojaan koetellut kaikkiruokainen mies palkittiin syömiskilpailun voittajaksi.

Archbold joutui kuitenkin pian kruunaamisensa jälkeen sairaalaan, kun hän yhtäkkiä pyörtyi kilpailupaikalla. Ambulanssilla sairaalaan kiidätetty 32-vuotias mies todettiin sairaalassa kuolleeksi. Suru-uutinen levisi nopeasti muun muassa ötököiden syöjien keskuuteen ja kuolema on aiheuttanut keskustelua siitä, ovatko kyseiset kilpailut turvallisia, Topix-sivusto uutisoi.