Oppilas teki opettajalle törkeän jäynän – pepunkasvattajaa kahvin sekaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Opettajat joutuvat aika ajoin koululaisten tekemien pilailujen kohteeksi. Joskus hyvän maun raja kuitenkin ylittyy rajusti ja jäynä saattaa kantautua jopa poliisien korviin. Nyt eräs sellainen tapaus on sattunut Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa sijaitsevassa lukiossa.

Poliisit tutkivat parhaillaan erään lukio-opiskelijan toimia. Koululaisen nimittäin uskotaan laittaneen 61-vuotiaan opettajansa kahvin sekaan GluteBoost-ainetta, joka lupaa tehdä takamuksesta muhkeamman. Ellen Vick -niminen opettaja raportoi tapahtuneesta viime viikolla kaupunkinsa poliisilaitokselle.

Poliisien kerrotaan löytäneen koulun alueelta kyseisen tuotepullon, jonka sisältä löytyi yksi täynnä oleva kapseli ja kaksi tyhjää kapselia. GluteBoost-pillereiden valmistajan kotisivujen mukaan aine auttaa käyttäjää saavuttamaan tiimalasivartalon ilman kalliita pakaraleikkauksia ja -pistoksia.

Mainoksissa pillereiden käytön kerrotaan tekevän takamuksesta huomattavasti suuremman ja muodokkaamman riskittömällä tavalla. The Smoking Gun -sivuston mukaan ketään tapaukseen liittyvää ei ole pidätetty. Charlotten kaupungin viranomaiset ovat kuitenkin määränneet rangaistuksen pilan tehneelle opiskelijalle.