Laulajasuosikki yllätti – täyskäännös musiikkilinjassa! Kuuntele uusi biisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Nyt 17-vuotiaana kuuluisuuteen nousseen Taylor Swiftin fanit ovat yllättyneet kantrilaulajan uudesta kappaleesta. Red-albuminsa pian julkaisevan tähden I Knew You Were Trouble -biisissä kuullaan nimittäin dubstep-tyyppistä biittiä. Swift paljasti äskettäin Good Morning America -ohjelmassa, että aiemmasta tuotannostaan huomattavasti poikkeava kappale on yksi hänen lembibiiseistään tulevalta albumilta.

– I Knew You Were Trouble on yksi lembikappaleistani Red-albumilta. Kappale on yhtä kaoottinen kuin se tunnetila, joka minulla oli biisin kirjoittamisen aikaan, Taylor Swift kertoi ABC-kanavalle.

Jotkut fanit ovat kirjoittaneet neitokaisen YouTube-tilille olevansa pettyneitä Swiftin uuteen musiikkityyliin. Jotkut puolestaan kertovat olevansa iloisia siitä, että kantrikaunotar kokeilee jotain uutta ja laajentaa repertuaariaan. Eräs fani kertoi ikävöivänsä nuorta Taylor Swiftiä, joka kiharsi hiuksensa ja käytti cowboy-bootseja.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi äskettäin albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Muita albumin kappaleita ovat muun muassa Begin Again, Red ja I Knew You Were Trouble. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.