Yllätyskäänne Tom Cruisen erokohussa – skientologeilta odottamaton päätös

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat kesällä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruisen ero herätti välittömästi keskustelua hänen tiiviistä suhteestaan skientologia-kirkkoon.

50-vuotias näyttelijä on saanut kirkolta erikoisluvan tavata tytärtään Suria eron jälkeen, vaikka kirkko kieltää jäseniltään entisten skientologien tapaamisen. Syynä on Tom Cruisen tärkeä status kirkon piirissä ja Hollywoodissa ylipäätään, kertoo Radar Online -verkkosivusto.

– He ovat taipuneet Tomin tapauksessa. Jos Tom Cruise olisi joku muu skientologi, vähemmän tunnettu julkkis, hän ei saisi pitää yhteyttä Suriin tai Katie Holmesiin, sillä he eivät enää ole kirkon jäseniä, kertoo skientologien julkkiskeskuksen entinen johtaja Nancy Many kertoi Radar Onlinelle.

Tom Cruise on yrittänyt parhaansa mukaan ehtiä tapaamaan tytärtään Suria eron jälkeen, mutta näyttelijän tiukka aikataulu tekee sen toisinaan hankalaksi. Star-lehden uusin numero kertoo tähden viettäneen entistä enemmän aikaa myös kirkon ulkopuolisten ystäviensä kanssa, ja väittää Cruisen saattavan ottaa jopa etäisyyttä koko skientologiaan.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.