Jennifer Nicole Leen bikinit pienet kuin postimerkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut maailman seuratuimmaksi fitness-tähdeksi.

Nyt fitness-kaunotar on kuvattu nauttimassa auringonpaisteesta Las Vegasissa sijaitsevan Caesars Palace -kasinohotellin uima-altaalla. Hänen bikininsä eivät olleet ainakaan koolla pilatut. Nicole on parhaillaan kaupungissa Fitness Expo -tapahtuman vieraana, sillä hän julkaisee tapahtumassa uuden kirjansa Beyond the Bikini.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.