Jennifer Lopezin TV-sarja halutaan lopettaa – ennen kuin on alkanutkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian tilalle hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, joka toi laulajattarelle puuma-nimityksen.

Parhaillaan Jennifer Lopez on mukana tuottamassa ABC Family -kanavan televisiosarjaa nimeltä The Fosters. Adoptioperhettä kasvattavasta lesboparista kertova realitysarja on nyt joutunut kovan kritiikin kohteeksi Yhdysvalloissa jo ennen ensiesitystään, kertoo E! Online -verkkosivusto. One Million Moms -ryhmittymä on raivostunut sarjalle, joka on heidän mukaansa perhearvojen vastainen. Järjestö aikoo tehdä kaikkensa sarjan esittämisen estämiseksi.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.