Kuusi autovarasta valitsi väärän uhrin – kaikilta taju kankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan terävintä kärkeä, ja aika ajoin tästä saadaan myös konkreettista näyttöä. Tuorein tapaus on sattunut Britanniassa, jossa aseistetut autovarkaat iskivät silmänsä arvokkaaseen Range Roveriin.

Elokuvatyylinen isku toteutettiin autotiellä ajamalla rikollisten auto Range Roverin eteen. Autosta nousi kuusi rikollista aikeenaan ryöstää arvoauto. Toisin kuitenkin kävi, sillä autossa oli 25-vuotias nyrkkeilyn entinen maailmanmestari Amir Khan ja hänen 20-vuotias nyrkkeilijäveljensä Haroon, The Sun uutisoi.

Kaksi vastaan kuusi -tilanne ei kestänyt kovin pitkään, sillä ryöstäjistä ei ollut vastusta nyrkkeilijäveljeksille. Silminnäkijä kertoi lehdelle, että veljekset täräyttivät nyrkeillään miehet yksi kerrallaan tajuttomiksi. Yksi rikollisista ehti rikkoa auton ikkunan ennen kuin veljekset pääsivät jatkamaan matkaansa. Poliisin mukaan kukaan ei ole tehnyt ilmoitusta tapauksesta.