Mitä ihmettä? Lady Gaga näyttäytyi normaaleissa vaatteissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähdään parhaillaan netissä leviävällä videolla, jossa hän oksentaa yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. 26-vuotias poppari oksentaa Edge of Glory -kappaleen aikana, ja jatkaa sen jälkeen normaalisti musiikkinumeroaan.

Lady Gaga pukeutuu päivittäin toinen toistaan erikoisempiin asuihin, ja hän onkin kiistattomasti popmaailman erikoisimmin pukeutuva henkilö. Siksi onkin poikkeuksellista, että hänet nähdään julkisuudessa tavallisiin vaatteisiin pukeutuneena. Nyt niin on päässyt käymään, kun Lady Gaga oli markkinoimassa uutta hajuvettään Harrodsilla Lontoossa.

Lady Gaga ajeli taannoin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.