Lindsay Lohan avautui: ”Minua kiusattiin koulussa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Äskettäin näyttelijätär herätti pahennusta poissaoloillaan Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksista ja väitti tuolloin syyksi keuhkokuumetta.

Jatkuvissa ongelmissa kieriskellyt tähtilupaus on nyt tehnyt paljastuksen, joka selittänee omalta osaltaan neitokaisen itsetuhoistakin käytöstä. Lindsay Lohan kertoi vastikään Twitter-blogissaan tulleensa teinivuosinaan koulukiusatuksi. Hän avautui kokemuksistaan tiistaina Twitter-blogissaan.

– Minua itse asiassa kiusattiin koulussa, kun jouduin lähtemään sieltä kuvauksiin. Aina kun tulin takaisin tytöt ja pojat haukkuivat minua, kirjoitti Lindsay Lohan Twitter-blogiinsa.

Lohan paljasti kipeät muistonsa sosiaalisessa mediassa, koska liikuttui nähtyään aidon kiusauskertomuksen Katie Couricin juontamassa Katie-keskusteluohjelmassa. Näyttelijätär kertoi, että häntä kiusattiin kuuluisuuden lisäksi kotitilanteestaan. Ihmiset pilkkasivat tähteä myös siksi, että hänen isänsä joutui vankilaan. Teini joutui lopulta jäämään kotiopetukseen kokemansa kohtelun vuoksi.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.