Teinitähti pokasi X Factor -tuomarin – myönsivät deittailun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittujen Disney-kaunotarten joukkoon lukeutuva Demi Lovato on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. Neitokainen erosi taannoin on-off-poikaystävästään Wilmer Valderramasta ja sittemmin hänen on huhuttu viihtyneen erään teinitähden kanssa.

Nyt 20-vuotiaan näyttelijä-popparin uutisoidaan myöntäneen kavereilleen, että hän deittailee One Direction -yhtyeestä tutun Niall Horanin kanssa. Demi Lovato kertoi ystävilleen, että heidän suhteensa on vielä hieman alkuvaiheessa. He nimittäin näkevät vain silloin tällöin, koska Demi asuu Kaliforniassa ja Niall Lontoossa.

– Demi paljasti kavereilleen, että hän tapailee Niallia. He eivät halua kaukosuhteen ongelmia, joten suhde ei ole kovin vakava, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Demi Lovato on aiemmin paljastanut, että hän on ihastunut Niall Horaniin. 18-vuotias Horan on puolestaan kertonut, että Demi on hänen julkkisihastuksensa. Lähteen mukaan Demi ja Niall juttelevat toisilleen jatkuvasti puhelimessa ja lähettelevät tekstiviestejä. He eivät halua luoda paineita suhteesta.

Demi Lovatolla on kokemuksia huumeiden- ja alkoholinkäytön kanssa. Neitokainen on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan, ja hän hakeutui vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.