Tulisa Contostavlos huomataan kyllä lehtihyllyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar paljasti äskettäin, ettei hän kuumasta statuksestaan huolimatta saa miesten huomiota.

Tulisa Contostavlos muistuttaa jälleen, miksi hän on ansainnut brittiläisen FHM-lehden seksikkäimmän naisen tittelin. Laulaja nähdään nimittäin Cosmopolitan-lehden tuoreen numeron kannessa paljastavissa mustissa rintaliiveissä ja pikkuruisissa punaisissa pvc-shortseissa.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.