Vuoden mies valittiin – yllätysnimi ryvettyi nakuskandaalissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöiden joukosta nostetaan esille vuosittain ansioituneimpia tähtiä, joille myönnetään kunnioitettavia tittelejä. Tatler-lehti on nyt valinnut Vuoden miehen.

Yllättäväksi voittajaksi pääsi lehden marraskuun kansikuvassa poseeraava prinssi Harry, joka on tänä vuonna yllättänyt maailman nakukuvaskandaalillaan. Britannian monarkian kasvatti juhli vastikään lasvegasilaisella hotellilla ja kyseisen bileillan alastonotokset vuotivat julkisuuteen.

Kohuissa ryvettynyt kuninkaallinen on kuitenkin nimenomaisen skandaalin vuoksi eräs tämän hetken kiinnostavimmista julkkiksista. Likaiseksi Harryksi nimetty 28-vuotias mies lienee siis syystäkin ansainnut Vuoden miehen tittelin.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty tämän vuoden puolella muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Harry deittaili vielä kesällä 23-vuotiasta mallikaunotarta Cressida Bonesia, joka kuitenkin jätti kuninkaallisen nakukuvakohun vuoksi.