Berenice Marlohe riisui miestenlehden kanteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seuraava James Bond -elokuva Skyfall alkaa olla hiljalleen ensi-iltaa vaille valmistumasssa. Perinteiseen tapaan elokuvassa seikkailee myös kuvankaunis Bond-tyttö, joka on tällä kertaa ranskalainen mallikaunotar Berenice Marlohe.

Nyt Berenice Marlohe on ikuistettu Maxim-miestenlehden kanteen. Neitokainen poseeraa kuvassa dramaattisen tummassa alusasussa mustaan turkikseen kääriytyneenä. Eksoottisen kaunis malli kuulunee tämän vuoden nouseviin elokuvatähtiin.

31-vuotias ranskalainen Berenice Marlohe on monien aikaisempien Bond-tyttöjen tapaan vielä varsin tuntematon tähti, mutta asiaan on tulossa nopeasti muutos. Berenice Marlohe on nähty aiemmin lähinnä televisiossa, jossa hän on ollut mukana televisiosarjoissa Pere et Maire, Dolmen, Femmes de loi ja Equipe medicale d’urgence. Lisäksi hän tähditti lyhytelokuvaa La discordance.