Justin Bieberin ensimmäinen nettivideo – pikkupoika kravatti kaulassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tekee musiikkiuransa ohella ahkerasti töitä hyväntekeväisyyden parissa. Äskettäin hän sai surullisen uutisen, kun hänen suuri faninsa ja ystävänsä, pikkutyttö Avalanna menehtyi.

Justin Bieber tukee nykyisin useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, ja Bieber lahjoitti viime jouluna huiman summan rahaa ruokapankille, joka auttoi heitä vaikeina aikoina. Poppari ja hänen Pattie-yksinhuoltajaäitinsä joutuivat hakemaan aikoinaan jouluruokansa kotikaupunkinsa ruokapankista.

Tuolta ajalta on myös oheinen video, joka on Justin Bieberin ensimmäinen nettivideo ja julkaistu kauan ennen läpimurtoa. Siinä kravattikaulainen pikkupoika laulaa pimeässä nurkassa. Tuolloin tuskin kukaan osasi arvata, että poika olisi pian maailman suosituin teinitähti. Video on nyt noussut uudelleen otsikoihin, kun se valittiin Buzzfeed-julkaisun kaikkien aikojen 20 parhaan videon listalla.