Teinipoika halusi löytää tyttöystävän – laihdutti 50 kiloa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ylipainoiset ihmiset voivat saada innostuksen laihdutuskuuriin esimerkiksi huolestuttavien terveysarvojensa tai rakkauden vuoksi. Nyt erään brittiläisen lihavan teinipojan uutisoidaan laihtuneen kymmeniä kiloja, koska hän halusi löytää tyttöystävän.

Liverpoolissa asuva 17-vuotias William Cookson painoi vielä vuosi sitten yli 130 kiloa. Teinipoika käytti 5XL-kokoista koulupukua, eikä hän herättänyt kiinnostusta tyttöjen keskuudessa. Cookson halusi saada ensisuudelmansa ja löytää tyttöystävän, joten hän päätti tehdä dramaattisen muodonmuutoksen.

Teinipoika nimittäin laihtui vuodessa 50 kiloa ja vaihtoi hius- sekä vaatetyyliään. Opiskelija muistuttaa nykyisin hyvin paljon supertähti Justin Bieberiä. Cooksonin mukaan hän alkoi saada yhtäkkiä tyttöjen huomiota, kun hänen laihdutuskuurinsa tuotti tulosta. Tyttöjen mielestä suloinen teinipoika on kuin ilmetty Justin Bieber.

– En huomannut yhdennäköisyyttä, kun olin lihava. Painoni pudotessa ihmiset alkoivat kommentoimaan, että näytän ihan Justin Bieberiltä. Mielestäni ei ole huono asia, että minua verrataan henkilöön, joka on miljoonien tyttöjen ihailema, William Cookson kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Teinipojan mukaan hän ei koskaan saanut naispuolisten koulukavereidensa huomiota, kun hän oli lihava. Cookson kertoi painonsa nousseen rajusti yläasteella roskaruoan ja herkkujen syömisen takia. Hän muun muassa söi jatkuvasti kalapuikkoja, ranskalaisia, Doritos-sipsejä ja suklaata.

William Cookson kyllästyi siihen, että hänen poikatoverinsa kävivät treffeillä ja deittailivat tyttöjä. Hän pyysi personal trainerinä työskentelevää setäänsä auttamaan painonpudotuksessa. Teinipoika aloitti kuntosaliohjelman ja unohti rasvaiset herkut. ”Justin Bieber -dieettiä” noudattava nuorukainen syö nykyään ravitsevia aterioita, paljon hedelmiä sekä salaatia.