BB-Joni romanttisesta kosinnasta: ”Polvistui naisen eteen laivan kannella”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaat ovat viettäneet aamupäivän leppoisissa merkeissä. Viikonloppua innolla odottavat naiset ja miehet keskustelivat tänään pihamaalla muun muassa flirttailusta ja baarikokemuksistaan. Talon miesasukkaat innostuivat muistelemaan naisseikkailujaan.

Nyt talon uusi miesasukas BB-Joni kertoi muille asukkaille ikimuistoisesta kosinnasta, jonka hän todisti taannoin Espanjassa. Mies kertoi olleensa töissä veneellä, jonka viisi amerikkalaista sotilasta vuokrasivat iltaretkeä varten. Sotilaat olivat sopineet laivatyöntekijöiden kanssa, että yksi armeijamiehistä kosii erästä naista merireissun aikana.

– Tuli ihan itellekin tippa linssiin. Niitä jenkkisotilaita oli viisi ja sinne reissulle lähti mukaan kaksi naista. Ne sopi meidän kanssa, että yksi sotilaista kosii toista naista veneellä, BB-Joni selitti.

– Ne teki sellaisen iltaretken. Oli hieno ilma, auringonlasku ja delfiinitkin tuli siihen messiin. Ihan tyyni meri. Mun piti laittaa merkistä musiikki soimaan ja pistin päälle Aerosmithin I Don’t Wanna Miss A Thing -kappaleen, Joni jatkoi.

– Sit se polvistui sen naisen eteen laivan kannella. Se oli kyllä tosi hieno juttu. Mä halusin tsiigaa sen fiiliksen ja jotenkin tuntee sen itsekin, Joni lopetti.