Justin Bieber onkin sukua tutuille supertähdille!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tekee musiikkiuransa ohella ahkerasti töitä hyväntekeväisyyden parissa. Äskettäin hän sai surullisen uutisen, kun hänen suuri faninsa ja ystävänsä, pikkutyttö Avalanna menehtyi.

Nyt uusimpien raporttien mukaan teinitähdellä on yllättäviä sukulaisia kanadalaisten supertähtien joukossa. Ancestry-sivuston sukututkijat ovat nimittäin selvittäneet, että Justin Bieber on elokuvatähti Ryan Goslingin ja laulajatar Avril Lavignen kaukainen serkku. Heidän perhehistoriansa voidaan ajoittaa Quebecin aikaisimpiin asukkaisiin 400 vuoden taakse.

Poplaulajalla lienee siis tähteys geeneissä, sillä hänen sanotaan olevan myös kaukaista sukua kultakurkku Celine Dionille. Tutkijat alkoivat jäljittää Bieberin sukulinjaa noin vuosi sitten. Heidän mukaansa tällaisten linkkien löytyminen tähtien välillä antaa todisteita tietynlaisen ”tähtigeenin” olemassaolosta.

– Perhehistorian tutkiminen on siitä upea juttu, ettet koskaan tiedä mitä tulet löytämään. Tämä oli erittäin miellyttävä löydös, kertoi tutkija Michelle Ercanback Ancestry-sivustolla.

Kyseinen sivusto julisti kesällä totuuksia myös presidentti Barack Obaman sukuhistoriasta. Obaman äidin perhehistoriaa oli tutkittu, ja sieltä löytyi viitteitä orjuuteen. Obama voi siis olla afrikkalaisen orjan jälkeläinen.